Fundraising Galleri Rummet

Foto: Dina Vejling

Fundraisingforløbet blev indledt med en afklaring og spidsformulering af galleriets vision, mission og værdier i tæt dialog med gallerist Dina Vejling. Derefter blev et ansøgningsforløb iværksat med udgangspunkt i en præcis formuleret projektbeskrivelse og et strategisk tilpasset budget med tilhørende finansieringsplan.

Tid er det vigtigste redskab i min værktøjskasse, og det er den, der er sværest at finde. Lise Kapper sparer mig for at bruge tid på at lede efter fonde, skrive og holde styr på det hele. Lise sørger samtidig for at skaffe penge til, at jeg kan købe tid af andre ift. grafisk design, markedsføring, osv.
Hvis jeg ikke har tid, har jeg ikke et galleri.
Kort sagt kan jeg overgive fundraisingen til Lise og koncentrere mig om mit arbejde, fordi Lises indblik i fondsansøgninger er omfattende og skaber konkrete resultater. Desuden er Lise en indsigtsfuld sparringspartner i forhold til at indkredse de projekter, jeg har gang i.