Formidling

Hvad er god formidling? Det er projekter og produkter, der taler både til og med modtageren. Og som frem for alt fortæller en god historie. Jeg kan hjælpe jer med at formidle de gode historier til jeres målgruppe og understøtte udviklingen af overraskende og engagerende udstillinger, undervisningsforløb, arrangementer og meget mere.

Læs mere om nogle af de formidlingsprojekter, jeg har arbejdet med, under cases.

Læs mere om min faglige profil under om Kappers Kulturbureau.

Jeg kan tilbyde min hjælp med at

  • Kuratere udstillinger, både som selvstændig kurator og som en del af et kuratorisk team
  • Tilrettelægge og afvikle undervisningsforløb indenfor film, medier og samtidskunst. Eksempelvis kan et undervisningsforløb indenfor medieområdet have fokus på fake news, journalistik eller moderne medier i et historisk perspektiv
  • Holde foredrag og skrive artikler om eksempelvis natur- og kulturoplevelser, film, genbrugstøj, samskabelse og brugerdrevet innovation, 1980´ernes hverdagskultur og meget, meget mere!
  • Udvikle og sparre om kulturprojekter eksempelvis ved at bidrage til idéudviklingsprocessen, ved at designe brugerinddragelsesprocesser, ved at skabe interaktionsmomenter eller ved at tilrettelægge evalueringsprocesser

Disse ydelser vil naturligvis altid blive tilrettelagt i tæt dialog med jer og med udgangspunkt i jeres ønsker, behov og mål som kulturinstitution.