Om

Kappers Kulturbureau er drevet af Lise Kapper ud fra en mission om at gøre kunst og kultur relevant for alle.

Jeg hjælper kunstnere og kulturinstitutioner med at skabe kulturprojekter gennem kuratering, projektudvikling og fundraising. Jeg kombinerer kreative udviklingsprocesser med strategisk tænkning for at skabe størst mulig værdi for dig som kunde. Jeg kan kort sagt hjælpe dig med at få nye idéer, mere tid og flere penge til dit kulturprojekt.

Foto: Morten Larsen

Værdier

Gode relationer jeg arbejder i tæt dialog med dig for at din vision og dit mål kan realiseres.

Kreativitet jeg skaber nye perspektiver og nye muligheder for dit kulturprojekt.

Bæredygtighed jeg sikrer fremdrift og sørger for, at både form og indhold holder hele vejen.

Faglighed jeg tager altid udgangspunkt i din faglige profil, når jeg løser en opgave for dig.

 

Om Lise Kapper

Jeg har produceret og konsumeret kultur hele mit liv. Da jeg var barn, læste jeg mig igennem skolebiblioteket. Som helt ung fik jeg arbejde på et lille teater og engagerede mig i en masse skæve og sjove kulturprojekter. Mens jeg læste på universitetet, skabte jeg kort- og dokumentarfilm i ind- og udland. Og efter endt uddannelse havnede jeg i museumsverdenen. Her har jeg bl.a. kurateret udstillinger, udviklet events, undervisningstilbud og seminarer. Jeg har altid taget udgangspunkt i gode partnerskaber og solid finansiering, når jeg har realiseret mine projekter. Den tilgang er fortsat essentiel for mit arbejde som selvstændig kurator, projektleder og fundraiser.

Fagligt spænder mit kompetence- og interessefelt bredt. Jeg har arbejdet med emner og temaer som film & medier, samtidskunst, kulturhistorie, bøger & grafisk design, atmosfæredesign, bæredygtige rejseoplevelser og vintage tøj. Inden for disse felter har jeg kurateret udstillinger, skrevet artikler, holdt foredrag, tilrettelagt undervisningsforløb, redigeret bøger og meget andet.

Hvis du vil læse mere om mit arbejde og min uddannelse, kan du downloade mit CV her.

Og hold dig endelig ikke tilbage – ring eller skriv for en uforpligtende snak med fokus på dit projekt.

CV